Over mij

 Mariaheide 12 januari 2016

Het is nu 2 jaar geleden dat ik met mijn bedrijf ben gestart. Er zijn al veel opdrachten door mij gemaakt. Bij iedere nieuwe opdracht denk ik mee om samen tot een goed en mooi resultaat te komen. Mijn mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Ik vind het daarom leuk om me nog steeds bij te scholen en zo weer nieuwe dingen te leren.
Nu volg ik de opleiding voor Coupeuse. Vorig jarig heb ik het diploma behaald voor Tailleuse
. De jaren daarvoor heb ik de opleiding Costumière en Modinette afgesloten met een diploma.

Specially-Made

Brabants Dagblad

Bron: Brabants Dagblad
17 april 2014

MARIAHEIDE – Mariska van Lieshout uit Mariaheide heeft zich als Specially-Made ingeschreven bij de Kamer van koophandel. Daar denken ze dat het idee van Van Lieshout een gat in de markt is.

foto Franka Willems/BD

“Kleding maken voor mensen die moeilijk kunnen slagen in een kledingzaak, omdat ze een beperking hebben, in een rolstoel zitten of bedlegerig zijn. Ik zou er heel graag voor hen willen zijn”, legt Van Lieshout haar plan toe.

Ideeën heeft Mariska genoeg, naaien is haar hobby en na de diploma’s modinette en costumière heeft ze weer veel bijgeleerd. Haar eerste opdrachten heeft ze te pakken. “Een forse maat driekwart broek die afslankt met vier plooien onderaan het voorbeen.” Ook zorginstellingen hebben belangstelling voor haar initiatief.

Van Lieshout werkt vanaf huis en bezoekt de mensen die wensen hebben. Voor informatie: www.specially-made.nl

Specially made 18-4-2014

 

Specially-Made